Wat kan de budgetcoach voor jouw betekenen?

Jongeren in financiële problemen

Waarom raken juist jongeren steeds dieper in de schulden?
Budgetcoach People Service coach jouw op weg naar een evenwichtiger uitgavenpatroon . Een budgetcoach werkt niet voor, maar samen mét jouw om je schulden de baas te worden en misschien nog belangrijker, schulden de baas te blijven.
Waar een wil is, is een weg!

Natuurlijk kost een Budgetcoach geld. Maar soms zijn ouders, vrienden of goede bekenden best bereid om je weer ‘op weg’ te helpen.

Je kunt gebruikmaken van handige gratis APPS.

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op!
Vrijwillig Inkomensbeheer.

Heb je, net als zoveel andere jonge mensen, moeite met het betalen van je vaste lasten en zak je elke maand weer in de rode cijfers?

Vrijwillig budgetbeheer, een doeltreffend alternatief voor de gemeentelijke (schuld)hulpverlening zonder tussenkomst van een kantonrechter en bewindvoerder.

Misschien iets voor jouw?

Een mogelijkheid voor directe hulp zonder wachttijden!

Lees hier eens verder.
Je wordt vaak verleid mee te gaan met de laatste trends, en je hebt er dikwijls heel wat voor over om het nieuwste mobieltje,
de mooiste merkbroek et cetera te bezitten, om erbij te horen. Jonge mensen  geven hun geld voornamelijk uit aan uitgaven die niet echt
noodzakelijk zijn, zoals vakanties, dure kleding en brommers. Hier ligt ook vaak een koopverslaving op de loer.

Daarnaast hebben jonge mensen een inkomen dat over het algemeen vrij laag is en hun bestedingspatroon te hoog.
Mogelijk zit je in een uitkeringssituatie.

Hierdoor kun je geen geld reserveren om de schulden mee af te betalen. De schulden kunnen uiteindelijk zo hoog oplopen dat je nog jaren bezig bent met het afbetalen ervan. Het wordt ook te gemakkelijk gemaakt om je in de schulden te steken. Een abonnement afsluiten voor een mobieltje is immers zo gedaan (mits je boven de 18 bent) en ook banken bieden verschillende vormen van krediet speciaal voor studenten. Zo is er het 'roodstaan voor studenten' op de studentenrekening en sommige banken bieden ook nog een studentenkrediet, waarbij de student tot wel € 5000  kan opnemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) een lening af te sluiten om je studie mee te bekostigen.

Er zijn echter ook studenten die deze lening gewoon als een extraatje zien, om vaker te kunnen stappen en meer kleding te kunnen kopen.
De rente over deze lening bij de DUO is vrij laag in vergelijking met andere vormen van krediet, maar moet uiteindelijk natuurlijk wel terugbetaald worden.
  "Budgetcoach People Service"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: infobps@ziggo.nl
Volg mij op Twitter!