Mensen die het overnemen zijn vaak vrijwilligers of in bepaalde gevallen een bewindvoerder. Vaak gaat dit goed en worden er alleen bedragen gepind voor boodschappen. Maar wat als er (grote) bedragen opeens verdwijnen? Opeens verdwijnt een gedeelte of het volledige spaargeld.

Dit gebeurt helaas in toenemende mate.

Door een controle, eventueel met terugwerkende kracht, van de financiële thuis administratie door Budgetcoach People Service houdt u veilig grip op uw financiën.

Maar ook als u te maken krijgt met beperkingen door ouderdom of ziekte dan moet u wellicht uw huis aanpassen of bijvoorbeeld hulpmiddelen aanschaffen. Dit kan veel geld gaan kosten, maar wellicht kunt u in aanmerking komen voor bijvoorbeeld landelijke en/of gemeentelijke regelingen, extra aftrekposten of  bijzondere bijstand.

Het beheer van de PGB-administratie kost tijd en energie en brengt vaak een enorme papierwinkel met zich mee. Niet iedereen is geschikt om een dergelijke administratie zelf te voeren. Vanaf 1 januari 2015 hebben budgethouders weer met heel wat veranderingen te maken. U kunt te maken krijgen met de SVB, het Zorgkantoor, een Zorgverzekeraar of de Gemeente. Wordt u graag geholpen een keuze te maken om de PGB-administratie zelf te doen, of dit uit te besteden aan een gekwalificeerde instantie? Ik coach u om een verantwoorde keuze te maken.

Sommige ouderen vinden het lastig om familie of buren om hulp te vragen.

Budgetcoach People Service verzorgt een service persoonlijke ondersteuning in de “alledaagse” dingen voor ouderen door gemotiveerde en enthousiaste medewerksters.
Ouderen voelen zich onafhankelijker als ze voor een dienst betalen.

U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden voor uzelf of voor uw ouders.
Kunt u hulp gebruiken bij het:
Wilt u meer weten, vraag het mij vrijblijvend.
doornemen van de post?
ordenen en opbergen van uw papieren?
controleren van bankmutaties?
regelen van automatische afschrijvingen?
Internet bankieren ?
contacten met instanties?
het invullen van formulieren?
Wat kan de budgetcoach voor u betekenen?

Administratieve hulp voor ouderen

Volgens de jongste cijfers is één op de zes zelfstandig wonende 70-plussers niet in staat om zelf formulieren in te vullen of rekeningen te betalen,
dat zijn zo'n 140.000 personen. Deze groep ouderen krijgt steeds meer moeite met hun financiën.
Ouderen zitten soms in financiële problemen, mede door dat ze steeds meer geldzaken op het internet moeten regelen.
Internet is niet iets om bang van te zijn maar biedt veel nieuwe mogelijkheden.

Ik kom graag bij u langs om dat stap voor stap uit te leggen.

Natuurlijk kunt u worden geholpen door bijvoorbeeld mantelzorgers en familie.
Maar tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat ook zij op grotere afstand van hun ouders (gaan) wonen waardoor zij u moeilijk kunnen bijstaan met uw administratie.
  "Budgetcoach People Service"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: infobps@ziggo.nl
Volg mij op Twitter!